Az év színe 2016

Az idei év színei a Rose Quartz és a Serenity

Minden év januárjában, Frankfurtban rendezik meg a világ legnagyobb textil kiállítását és vásárát a HEIMTEXTIL-t.

A Heimtextil egy „trend barométer” ahol is egy nemzetközi szakértői gárda  összeállítja a trendasztalt, mellyel előrevetíti a tervezők, gyártók, bútor szakértők részére a trend prognózist.

Természetesen mindig egy évvel előbbre dolgoznak a szakemberek, hogy a gyártóknak és designereknek legyen idejük az új trendek szerinti alapanyagok , termékek előállítására. Ami aztán az adott évben a Trendasztalt „díszíti”.

A  „Well-being 4.0 „ a kulcs a trendekhez, tehát vessünk egy pillantást a 2016/2017 év négy fő irányvonalára, melyek a következők:   

 

PROTECT – Védelem ami jó nekünkEz a trend egy tiszta, esztétikus design-t jósol nekünk, mely kéz a kézben jár a különböző wellness és méregtelenítő termékek széles skálájával . Védi a fizikai és pszichológiai szükségleteinket.

ENERGISE  – energetizáló vagy felvillanyozó, digitális álmokAz emberek különböző technológiákat használnak arra, hogy egy lökést adjanak az érzéseiknek. A digitális világ tilosban jár a mi fizikai világunkkal.  A színek az erős és a gyenge kontrasztok között mozognak. Egy időben a fényes és fluoreszkáló színek vibrálása  összevetül  a sötétebb elektromos kék árnyalatokkal. Ez a magas energiájú trend felélénkíti az intenzív csillogás esztétikumát, a gyorsan változó mintákat és a humoros atletikus designt.

NOURISH – Tápláló, érzéki tervezésEz a trend arra fókuszál, hogy tegyük környezetünket minél zöldebbé. A színpaletta a zöldek, sötét barnák és szürkék szépségét ünneplik, harmonizálva a föld és a kő elemeivel. Természetes anyagok, kézi készítésű termékek széles választékával.

ENRICH – Gazdagító, érzékelő képességSzemet gyönyörködtető csillogás, finom anyagok. Gazdag színek, mint a kék szilva vagy a karmazsin vörös melyek fémes arany, sárgaréz,  bronz elemekben bővelkednek. A kelet mintái keverednek az ikonikus , hagyományos mintákkal mely a klasszicizmus értelmezése a maximalizmus tündöklő fényében.És egy kis montázs a 2016 év színeiből összeállított enteriőrökkel és az anyagok mintáira  utaló struktúrákkal.

Az év színe 2016

Vissza az el�z� oldalra

Függöny, méteráru bolt Budapest

Jó minőségű, igényes textíliák, függönyök, tapéták, szőnyegek, asztalterítők, ágytakarók és egyéb kellékek, kiegészítők forgalmazása.
P and K Függönyszaküzlet