A 2020-as év színei

Zöld-Kék-Szürke

A 2020-as évben az erős színeket felváltották a meleg pasztell színek, ám de ezeknek az árnyalatoknak közel sem kell sápadt semmitmondóknak lenniük. Nyugodtan keverhetjük akár őket mint például egy kék-zöld-szürke kombináció, mert ezek igencsak ütősek is tudnak lenni.

 

Organikus árnyalatok

Hogyha az ember inkább az egyszerű és visszafogott színvilágot preferálja, akkor sem kell megiednie az év legjobb színeitől, hiszen ezekben a pasztell színekben megtalalhatóak. A nyugalom és visszafogottság árad ezekben a színekben. Amikor jól összehozzuk ezeket az árnyalatokat, akkor biztos hogy minden percünket élvezni fogjuk a helységben.

 

Az év színe

A klasszikus kék. Szinte mindenhez passzoló és gyönyörűen kivitelezhető. Egyszerre tekintélyt parancsoló és megnyugtató. Ez a szín a szórakoztató ipar, a filmipar, a divat, formatervezés és a vizuális világ minden iparágában jelen van. Nem véletlen hogy 2020-ban ez lett az év színe

A 2020-as év színei

Vissza az el�z� oldalra

Függöny, méteráru bolt Budapest

Jó minőségű, igényes textíliák, függönyök, tapéták, szőnyegek, asztalterítők, ágytakarók és egyéb kellékek, kiegészítők forgalmazása.
P and K Függönyszaküzlet